Rondje NL-FR-DU-BE-NL met Club2009!

22-10 t/m 23-10-2021

Vlak voor het begin van ons nieuwe Club2009 avontuur spande het er nog om of deze door kon gaan.
De wereld was nog steeds niet Corona vrij en daarom hadden we bewust al voor een tweedaagse in plaats van driedaagse vlucht gekozen. In sommige agenda's kwam dit ook beter uit ;) En met nog meer dan voldoende vliegvelden 'om ons heen' om te bezoeken ook leuk!
Maar er moest deze keer wel e.e.a. geregeld worden om op pad te kunnen gaan ...

Goedemorgen Nancy!

 

De door ons gereserveerde PH-SVP en PH-XYZ waren namelijk in onderhoud geweest en stonden nog steeds bij het onderhoudsbedrijf Transal op vliegveld Midden Zeeland. Door het slechte weer in de afgelopen dagen had men nog geen kans gezien om deze kisten terug te vliegen naar Rotterdam. Daarentegen moest de PH-VSY juist naar het onderhoudsbedrijf gevlogen worden voor een onderhoudsbeurt ...
Maar voor alles is een oplossing!

Marco (die voor het eerst meevloog met Club2009) en Oscar zouden deze clubdagen in de PH-SVP vliegen en vlogen nu op de dag van ons vertrek, vrijdag 22 oktober, met de PH-VSY naar vliegveld Midden Zeeland. Die bleef daar dan achter en de PH-SVP werd daar zo door hen opgepikt.
Arjan, Wiek en Manuel zouden deze clubdagen met de PH-XYZ vliegen, maar die konden natuurlijk niet allemaal mee in de PH-VSY. Arjan vloog dus eerste zelf, terwijl Wiek en Manuel met de auto naar vliegveld Midden Zeeland reden. De auto kon daar worden geparkeerd, alleen moesten ze daar dan op de terugweg wel weer afgezet worden ;)
Pfff...
Ik zou met José en Raymond deze dagen met de PH-SVU vliegen, dus dat ging goed. Hoewel... Raymond meldde zich alsnog op de ochtend van vertrek af omdat hij zich toch niet fit genoeg voelde om te vliegen. Heel jammer, maar verstandig! Dat betekende wel dat José en ik die 2 dagen met elkaar zouden vliegen. Geen rust tussendoor als passagier dus ;)