Lang niet geweest: Seppe!

07-11-2020

Vanmiddag ben ik met Anita naar Vliegveld Seppe (ofwel Breda International Airport ;) gevlogen. We zijn een tijdje geleden in Oudenbosch wezen wandelen, en Anita vond het leuk om Oudenbosch nu ook een keer van boven te bewonderen. Zo gezegd, zo gedaan, en dat tijdens een 'prima vliegweertje'.
Rond 13:45 uur vetrokken we met de PH-XYZ - na eerst de in deze tijden gebruikelijke desinfectie ronde uitgevoerd te hebben, maar zonder te hoeven tanken - via een Romeo departure en Breda naar Bosschenhoofd.

 

02

 

Daar maakte ik eerst weer een touch&go voordat ik de kist aan de gond zette. Er was mooi tijd voor een kleine wandeling door het 'grootse' dorp Bosschenhoofd, waar we ook onze eigen meegebrachte lunch hebben opgegeten. Achteraf bleek het niet nodig om zelf iets mee te nemen: het restaurant op de luchthaven was wel gesloten, maar je kon er wel buiten iets afhalen. Dat weten we dus voor de volgende keer ;)

 

03 Vliegveld Seppe


Om 15:35 uur lokale tijd vertrokken we 
weer richting homebase Rotterdam The Hague Airport. Met als eerste 'stop' dus Oudenbosch, en vervolgens via Willemstad en Middelharnis naar Hellevoetsluis. Vandaar naar Hotel voor - wederom - een Nieuwe Waterweg arrival.

 

05


Anita probeerde hetzelfde als tijdens onze vorige vlucht: ditmaal appte ze Aafke die in Rozenburg woont om aan te geven dat we 'even over kwamen vliegen'. Dat contact verliep prima, echter de verkeersleiding sommeerde ons om rechts van de Nieuwe Waterweg te blijven vliegen in verband met tegemoetkomend vliegverkeer. Okay, Aafke had ons wel gezien, maar wij haar dus niet, omdat we nu recht over haar huis moesten vliegen. En we hebben nog steeds geen glazen bodem in de kisten zitten bij de vliegclub.
Om 16:15 uur stonden we weer keurig met beide (lees: vier) beentjes op de grond bij de vliegclub.

De gemaakte foto's tijdens deze vlucht: 

01 Rotterdam
02
03 Vliegveld Seppe
04 Oudenbosch
05
06
07
08
09 Middelharnis
10
11
12 Hellevoetsluis
13
01/13 
start stop bwd fwd