(Late) lunch op vliegveld Midden-Zeeland.

31-08-2020

Vandaag was een mooie dag om lekker te gaan lunchen met Anita op vliegveld Midden-Zeeland. We vlogen weer eens met de PH-XYZ. En inmiddels zijn we gewend geraakt aan de nog immer geldende Corona maatregelen op de velden.
We kwamen rond kwart over twee aan op vliegveld Midden-Zeeland, dus wel wat laat voor een lunch, maar dat mocht de pret en de eetlust natuurlijk niet drukken, integendeel ;) Hoewel de wespen op het buitenterras geen positieve bijdrage leverden aan deze beleving...

Een uurtje later ging het vervolgens weer richting homebase Rotterdam The Hague Airport.
Al met al weer een heerlijk uitstapje, weer 3 starts en landingen erbij op de teller, maar verder geen bijzonderheden. Of toch?

 

06 Rozenburg

 

Jawel, toch. Terug vlogen we over de Nieuwe Waterweg en dus langs Rozenburg, en het leek ons leuk om Priscilla, die in Rozenburg woont, hiervan op de hoogte stellen, zodat ze ons over kon zien vliegen. Tegen de tijd dat ze reageerde op Anita's appje waren we Rozenburg al voorbij, en dachten we dus dat ze ons niet gezien had. Maar tot onze verbazing kregen we niet veel later het volgende videofilmpje door haar toegestuurd:

 

 

Toch gelukt :) 

En de paar gemaakte foto's tijdens deze vlucht: 

01 Rotterdam
02 Rotterdam
03 Zierikzee
04 Zeelandbrug
05 Zeelandbrug
06 Rozenburg
1/6 
start stop bwd fwd