Leuke en nuttige links

Clock

28 september 2021

Scorpion Buienradar

Een uurtje vliegen

21-03-2013

Na mijn brevetverlenging in januari was het al weer dagen en weken, zelfs maanden, geleden dat ik heb kunnen vliegen. Drukte op het werk en in de weekenden, alsmede het slechte weer en de druk bezette kisten in de weekenden, verklaren een en ander, maar toch... Nu het weer wat rustiger is op het werk heb ik mijn kans gegrepen om doordeweeks een uurtje te pakken nu de weersvoorspellingen ook goed waren: nauwelijks wind (3-5 kts uit het (noord)oosten), scattered/broken bewolking op 2500 ft en hoger en een uitzicht van 10 km of meer.

Eigenlijk een vlucht zonder noemenswaardige bijzonderheden. Hoewel, ik ben deze keer keurig volgens vliegplan om 14.30 lokale tijd vertrokken ;-) Met de PH-SVT, via Romeo (Riddderkerk) en Breda naar Seppe Airport waar ik 2 touch & go's heb gemaakt, om vervolgens via Oud Beijerland terug te vliegen. Rond 15.30 uur stond ik weer keurig voor de club op Rotterdam-The Hague Airport.

Meer vrije tijd komt er aan, dus laat het weer nu ook maar snel beter worden, zodat er dit jaar weer mooie vliegtochten gemaakt kunnen worden!