Retourtje Breda International Airport

16-06-2019

Het was wederom tijd om een keertje te vliegen. Behalve dat dit natuurlijk altijd leuk is, had ik ook weer die andere reden: om voldoende landingen te hebben gemaakt binnen 90 dagen om met passagiers te mogen vliegen. Dit omdat de op Hemelvaartsdag geplande Waddeneiland vlucht wegens het slechte weer niet was doorgegaan en nu gepland stond voor 7 juli, ofwel net na die 90 dagen periode. Ditmaal vloog ik weer eens met de PH-HLR.

 

04 EHSE

 

En voor de touch & go's leek me Vliegveld Seppe, sorry, Breda International Airport ;), leuk om naar toe te vliegen; dat was namelijk een hele tijd geleden dat ik daar geweest ben.
Vooraf lichtte ik de havenmeester van het vliegveld nog even in over mijn komst, mede omdat ik de touch & go's via de club wilde afrekenen, en die waarschuwde me keurig dat het vandaag  enkele euro's extra aan administratie ging kosten vanwege de zondag ;) 

Al met al een leuke vlucht met goed vliegweer. Op baan 25 heb ik twee keurige touch & go's gemaakt om vervolgens even na het middaguur weer terug te keren naar Rotterdam The Hague Airport voor de derde en laatste landing.