Balen in Belgie ;)

20-05-2018

Okay, eigenlijk had ik weer naar Twente willen vliegen (maar dit keer was het veld deze zaterdag en zondag dicht 'by Notam' :( , maar het alternatief was er niet minder om vandaag: het gezellige vliegveld Balen-Keiheuvel (EBKH) in Belgie! Met z'n tweetjes weer eens, met Anita dus, en in de PH-XYZ.
Het weer was prima over land, meer dan 10 km zicht (wel heiig) en nauwelijks wind (5-8 knopen) uit het noordoosten.

Met VCR Club2009 weer de bergen in: Oostenrijk!

05-04 t/m 07-04-2018

Dit verslag volgt nog!

Clubcheck 2018

3-2-2018

Januari was het weer tijd voor een clubcheck, met instructeur Rob deze keer, een van de instructeurs waarmee ik destijds ook mijn vliegopleiding heb gedaan. En ja, de eerste keer ging natuurlijk niet door wegens het te slechte weer, maar het lukte zowaar de tweede keer op deze dag in februari. Met Rob en in de PH-SVU.

'Volle bak'!

21-01-2018

Het is tot op heden nog niet vaak voorgekomen dat ik met drie passagiers heb gevlogen, maar vandaag was er weer eens zo'n gelegenheid. Marco, de vriend van Priscilla, vond het heel leuk om een keer mee te vliegen, en Priscilla zelf evenals Anita zeggen ook niet snel 'nee', ik ga niet mee' ;) Volle bak dus vandaag in de PH-XYZ!
We hadden met elkaar besloten om naar vliegveld Midden Zeeland te vliegen, daar wat te eten en drinken, en vervolgens terug naar Rotterdam The Hague Airport, maar niet zonder over Marco's werk gevlogen te zijn en zijn woonplaats Rozenburg.