Leuke en nuttige links

Clock

07 december 2021

Scorpion Buienradar

Over de bloembollenvelden

26-04-2021

Priscilla wilde graag nog eens met mij over de bloembollenvelden vliegen. Altijd leuk natuurlijk!
Na wat gepuzzel en gegoogle kwam ik tot de volgende route: eerst naar vliegveld Midden Zeeland via de Zeeuwse eilanden en Zeeuws Vlaanderen, en daarna terug naar Rotterdam The Hague Airport via de bloembollenvelden langs de kust in de omgeving van Noordwijk en Lisse. Priscilla was het daar helemaal mee eens :)
De PH-XYZ was ook deze dag weer ons vervoermiddel en de vlucht had ik zo gepland qua tijd, dat we op vliegveld Midden Zeeland mooi konden lunchen!

 

01 Bloembollen

 

 Even voor half elf hingen we in de lucht op weg naar Zeeuws Vlaanderen. Waar ik ze zelf niet verwacht had, zagen we onderweg verschillende kleurige, fleurige bloembollenvelden op met name Schouwen-Duiveland :) En waar ik ze juist wel verwacht had, namelijk in oost Zeeuws Vlaanderen, was er weinig te zien van mooie bloembollenvelden ...  Maar al met al een leuke tocht en even voor het middaguur zaten we aan een lekkere lunch op vliegveld Midden Zeeland.

 

04 Lunch op vliegveld Midden Zeeland

 

Hierna ging onze bloembollenveldenvliegtocht (leuk Scrabble woord ;) verder langs de kust naar Noordwijk en vandaar 'het land in' om aldaar te genieten van de bloembollenvelden. Deze Zuid Hollandse bloemenpracht stelde niet teleur: niet alle velden stonden al in bloei, maar toch was het weer een prachtig gezicht vanuit de lucht!
Tegen twee uur landden we weer op Rotterdam The Hague Airport.
Priscilla had haar geslaagde vliegtocht over bloembollenvelden te pakken :)

De gemaakte foto's tijdens deze vlucht: 

01 Bloembollen
02 Bloembollen
03 Vliegveld Midden Zeeland
04 Lunch op vliegveld Midden Zeeland
1/4 
start stop bwd fwd